Det är vi som står bakom TFZ

Det är vi som står bakom TFZ

Partner & evenemangsproducent

Nassos Ikonomou

Grundare | VD

Nicholas Fawkner

Grundare | Art Director

Amanda Zingaropoli

Grundare | Styrelseordförande

Mona Örjansdotter Johansson

Projektledare & Grafisk Designer

Anna-Karin Lysell

Juniorkonsult

Hugo Wirdenius

Styrelseledamot

Elisabeth Tarras-Wahlberg

Projektledare

Jacob Engström

Projektledare

Anna Sunneborn

Projektledare | Skribent

Henrik Mannerstråle

Rådgivare

Magnus Nilsson

Skribent

Emilie Eliasson Hovmöller

Ekonomi

Harri Korhonen

Partner & evenemangsproducent

Nassos Ikonomou

Jag är expert på upplevelsebaserad kommunikation. Oavsett om det är middag, spadtag, konferens, mingel eller pressevenemang vill jag att det ska genomsyras av ditt varumärke. Med genomtänkta evenemang blåser man riktigt liv i kommunikationsplanen. Med mig kan du också prata MIPIM, Almedalen och Båstad.


Utöver TFZ så är jag grundare och driver än i dag restaurang Crème på Nybrogatan i Stockholm, Crème Filmhuset och Bistro Crème på Blasieholmen.

Grundare | VD

Nicholas Fawkner

Med mig har du en rådgivare kring positionering, ledningsprofilering, samhällsrelationer och krishantering. Jag har en bakgrund som kreativ och strategisk rådgivare i Springtime, WPP samt Kreab. Jag har bland annat varit rådgivare bakom fastighetsrådgivaren Tenzing och är en nu av grundarna till TFZ.


Jag har inte bara ett öga för fastigheter utan det har även visat sig att jag har ett mycket gott öga för trädkojor. Rättare sagt, jag är mycket skicklig på att bygga trädkojor.

Grundare | Art Director

Amanda Zingaropoli

Jag är en visuell kommunikatör och har ett särskilt öga för fastighetsbranschen. Närmast kommer jag från en tjänst som grafisk formgivare på JLL och är nu en av grundarna till TFZ. Jag drivs av att tänka utanför box:en och älskar att vara omgiven av modiga människor som vågar gå utanför trygghetszonen.


Utöver min passion för fastighetsbranschen så lever ett modelejon i mig. Min resa mot designyrket tog fart i ung ålder då jag åkte ner till Italien för att jobba i en skofabrik.

Grundare | Styrelseordförande

Mona Örjansdotter Johansson

Min expertis är främst marknadsföring inom fastighetsbranschen. Jag lever och andas fastigheter. Som marknadschef har jag drivit fram varumärket Catella, etablerat varumärket Tenzing och utvecklat JLL:s position på den svenska marknaden. Jag är gärna bollplank eller mentor till marknadschefer och VD:ar inom branschen.


Jag drivs av fart i min vardag, även på fritiden driver jag egna projekt. Man kan säga att jag är en beprövad byggherre med egna projekt i flera länder.

Projektledare & Grafisk Designer

Anna-Karin Lysell

Jag är en projektledare och grafisk designer med tio år inom fastighetsbranschen. På rådgivningsföretagen JLL och Tenzing har jag utvecklat ett stort intresse för stadsutveckling, hållbarhet och arkitektur. Karriären tog fart för över 20 år sedan då jag arbetade med grafik för dataspel. Nu ligger tonvikten på finansiell kommunikation. Jag är en nyfiken person och tycker om att konstant utvecklas både privat och i mitt yrke.


Utöver mina två magisterexamina och mina grafiska kunskaper är jag en riktig anglofil och musikälskare med passion för islandshästar.

Juniorkonsult

Hugo Wirdenius

Jag är PR-experten som tidigare jobbat med Public Relations för restauranger och nattklubbar både utomlands och i Sverige. Vid sidan om jobbet på TFZ, studerar jag ekonomi vid Stockholms universitet.


Min karriär tog fart redan som 10-åring där jag va med som en av huvudpersonerna i tv-programmet Datakidz som sändes på UR.

Styrelseledamot

Elisabeth Tarras-Wahlberg

Efter närmare 50 år i kommunikationsvärlden har jag lärt mig ett och annat om språkets makt. På Svenska institutet, Hovets informationsavdelning, TV4, Kreab, Lennox och i otaliga pressmeddelanden, tal och böcker har jag försökt förfina konsten att välja varje stavelse med omsorg. Ett ord kan göra hela skillnaden.
Även om mitt huvudsakliga uppdrag för TFZ är att vara styrelseledamot blir jag gärna ditt bollplank i strategiska val gällande mediekontakter, varumärkesvård och krisbeteende.
Däremot är jag usel på sociala medier – jag föredrar det personliga mötet!

Projektledare

Jacob Engström

Jag är en evenemangskoordinator med mångårig erfarenhet från event- och restaurangbranschen. Jag sätter en ära i att allt klaffar i komplexa projekt. Tidigare har jag varit eventansvarig på Crème och varumärkesambassadör inom mat och dryck.


Jag är en äventyrare som älskar att kombinera resa med sport. Favoriterna är skidåkning och att surfa. 

Projektledare

Anna Sunneborn

Jag är projektledare, föreläsare och coach. Att utsätta mig för nya utmaningar har varit en drivkraft sedan jag var liten. Jag har bland annat jobbat i restaurangbranschen, på Sveriges Television och inom skola och har de senaste tio åren verkat som inspirationsföreläsare och coach.


Med min drivkraft har jag bla lyckats med att vinna över 50 veteran-SM guld i friidrott och tog även svensk veteranrekord i marklyft på 147,5 kg. Resultat i alla ära, men prestationen att våga här i livet är det som motiverar mig. 

Projektledare | Skribent

Henrik Mannerstråle

Som en erfaren och pådrivande projektledare inom politisk påverkan och opinionsbildning ser jag till att ni får önskat resultat av era insatser. Håller alltid högsta nivå som strateg och skribent för alla medier. Har tidigare varit projektledare och kundansvarig BCW, Grayling och Gullers Grupp.

Med kommunikation och stadsutveckling som intressen leder jag en digital studiecirkel för kommunikatörer om att göra film och engagerar mig politiskt inom Miljöpartiet.

Rådgivare

Magnus Nilsson

Jag har en lång erfarenhet som journalist, förlagsredaktör, PR-konsult och företagare. Började min bana inom PR- och kommunikation som delägare i byrån Frank Kommunikation för tjugo år sedan. Har arbetat med lobbying för småskalig vattenkraft och driver sedan många år Frihandelsbloggen.se. 


Min specialisering nu är samhällsutveckling och offentligt beslutsfattande. Jag har lång erfarenhet av politik på miljöområdet och styrelsearbete inom offentliga fastigheter och bostadsbolag. Jag är en snabb och driven skribent och redaktör och excellent pedagog – kan förklara även komplexa verksamheter på ett enkelt och begripligt sätt med biffen i centrum.

Skribent

Emilie Eliasson Hovmöller

Jag har en bred bakgrund inom PR och kommunikation i egenskap av informationschef, presschef, PR-konsult, redaktör, skribent och talskrivare. Min passion är det skrivna ordet – allt från tal, årsredovisningar och pressmeddelanden, till artiklar, rapporter och böcker. Min styrka är att på kort tid sätta mig in i nya sammanhang, identifiera budskap som engagerar och sätta en ton som talar kundens språk och fångar intresset hos målgrupperna.

Ekonomi

Harri Korhonen

Vi är alltid på jakt efter nya talanger.

Är du vårt nya stjärnskott?

Hör av dig!

Vi är alltid på jakt efter nya talanger.

Är du vårt nya stjärnskott?

Hör av dig!